Warmte-koudeopslag (WKO)

Zomer en winter een behaaglijk klimaat.  Een lagere energierekening. Plus een constructieve bijdrage aan een schonere en gezondere wereld door een forse reductie in CO2 -uitstoot. Dat zijn zo de voordelen van de collectieve warmte-koudeopslag (WKO) op BT A12.

Comfortabel

’s Zomers werkt u ongehinderd door, al is het buiten 30 graden. Zonder energieverslindende airco.
’s Winters is het aangenaam vertoeven in uw bedrijf. Zonder hinderlijke radiatoren. U bepaalt zelf de temperatuur. Elk bedrijf beschikt namelijk over een eigen warmtepomp. Wel zo comfortabel.

Koelen en verwarmen

Winterse kou en zomerse warmte worden in de bodem opgeslagen en later benut om uw gebouw te koelen of te verwarmen. Dat is het principe van WKO. Koud grondwater is meteen geschikt voor gebouwen en koelcellen. Om te verwarmen helpt een energiezuinige elektrisch aangedreven warmtepomp nog een handje. Economisch, betaalbaar en effectief.

Stimuleringsbijdrage gemeente Ede

De gemeente Ede draagt graag bij aan een duurzame toekomst. Om aansluiting op de collectieve WKO-installatie te stimuleren, komen bedrijven die zich vestigen op BT A12 in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming.

Meer weten over warmte-koudeopslag of over de spelregels voor deelname aan de collectieve warmte-koudeopslag op BT A12? Vraag naar het Bodemenergieplan BT A12 en neem contact op met Klaasjan van der Maas van UDV.

Unica Dura Vermeer

Commercieel manager Klaasjan van der Maas:
Tel: 033 – 247 8375

Bezoekadres:
De Wel 15, 3871 MT  Hoevelaken
Postadres:
UDV Energie
Postbus 202, 3870 CE  Hoevelaken

www.udvenergie.nl

 

 

 

< >