Voedingsbodem voor een ondernemende regio

Centraal in Nederland, in het hart van Food Valley. Op BT A12 bent u gevestigd in een regio die gonst van de bedrijvigheid. Een ondernemende regio, die letterlijk en figuurlijk ruimte biedt aan een topsector met toekomst: voeding.

Samenwerkingsverband

Food Valley bundelt ondernemerschap, onderzoek en kennis op het gebied van voeding. Een doelgericht samenwerkingsverband dat zich met hulp van technologische ontwikkelingen en innovatieve concepten inzet voor de productie van duurzame, gezonde voeding.

Acht gemeenten met in totaal zo’n 330.000 inwoners vormen de thuisbasis voor vele (inter)nationale bedrijven, kennisinstituten, research centra en opleidingen op het gebied van voeding. Wageningen Universiteit en Research Centre fungeert daarin als kennishart en topspeler op wereldniveau.

Kansen voor groeiend ondernemen

Food Valley is hard op weg hét agrofoodcentrum van Europa te worden. Dat biedt een gezonde voedingsbodem voor nieuwe samenwerking, innovatie en groei. Kansrijk voor bedrijven die groeiend ondernemen.

Benieuwd naar uw kansen en mogelijkheden in Food Valley? Maak een afspraak met Angelique Gerritsen, accountantmanager Economische Zaken bij de gemeente Ede.

www.regiofoodvalley.nl

< >