Dankzij collectieve beveiliging kunt u gerust ondernemen

De toegangswegen naar BT A12 en de straten op het park  worden dag en nacht bewaakt.  Camera’s en beveiligingsmedewerkers van Securitas houden voor u een oogje in het zeil. Er wordt actief gesurveilleerd. Automatische registratie zorgt ervoor dat het kenteken van elke bezoeker wordt vastgelegd. Veiligheid is een speerpunt voor Bedrijventerrein A12.

Veilig ondernemen

Parkmanagement, ondernemers, gemeente Ede, Securitas, politie en brandweer werken duurzaam, gestructureerd en effectief samen om criminaliteit, overlast en brandgevaar maximaal te beperken. De beste waarborg voor veilig ondernemen.

Camerabewaking

Alle routes op en naar BT A12 zijn voorzien van camera’s. Dat werkt preventief en voorkomt dus al veel. Natuurlijk worden de camera’s ook uitgelezen. Zo nodig wordt er (snel) actie ondernomen, bijvoorbeeld bij verdachte activiteiten.

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B)

BTA12 heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B). Dat betekent dat het bedrijventerrein voldoet aan hoge eisen op het gebied van schoon, heel en veilig. Goed gevoel!

Het keurmerk levert ook nog eens financieel voordeel op voor ondernemers gevestigd op Bedrijventerrein A12. Op vertoon van het certificaat verleent een aantal verzekeringsmaatschappijen kortingen tot 15% op jaarpremies voor gebouwen, voorraad, inventaris en bedrijfsinventaris.

Meer weten over veilig ondernemen op BT A12? Informatie kunt u opvragen via e-mailadres BTA12@mousesupport.nl

 

 

 

 

< >