Bereikbaarheid als succesfactor voor
uw ambities

Centraal gelegen tussen A12 en A30

Centraal in Nederland, binnen een uur in de Randstad en het Ruhrgebied. Op een steenworp afstand van de A12. Een directe aansluiting op de A30. Een gunstiger ligging voor uw onderneming dan op Bedrijventerrein A12 in Ede is bijna niet denkbaar.

Goed bereikbaar

BT A12 is niet alleen per auto, maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Prima  trein- en busverbindingen zorgen daarvoor. Ieder kwartier vertrekt er een intercity richting Utrecht. In oostelijke richting (Arnhem – Nijmegen) is dat zelfs zesmaal per uur.

Gemeente Ede

Wie zich in Ede vestigt, geniet van de rust en ruimte van een dorp. Gecombineerd met de levendigheid, bedrijvigheid en attracties van een stad. Ede biedt het beste van twee werelden. Daarom is het goed werken én prettig wonen en recreëren in deze groene gemeente op de Veluwe.

 Voorzieningen

Scholen, winkels, horeca, ziekenhuis, theaters, bioscoop, musea, congrescentra. In Ede is het allemaal onder handbereik.  Kröller-Müller Museum, Nationale Park De Hoge Veluwe, Cinemec  (trendy congreslocatie en Nederlands beste bioscoop), theater en congrescentrum De Reehorst: Ede is trots op deze highlights binnen haar gemeentegrenzen.

Wat wilt u weten over werken en wonen in Ede? Maak meteen even een afspraak met Angelique Gerritsen, accountmanager Economische Zaken van de gemeente Ede.

< >