Het bedrijventerrein

In de kom van de A12 en de A30 ontwikkelt de gemeente Ede bedrijventerrein BT A12. Dit duurzame bedrijventerrein, met een totale oppervlakte van zo’n 100 hectare, is te vinden in het hart van Food Valley. BT A12 kent een directe aansluiting op de A30. Behalve met de auto is het Edese bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de fiets.

Vestiging en bebouwing

Op BT A12 kunnen bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3.2. zich vestigen. Er wordt een intensieve bebouwingsvorm gehanteerd: kavels worden minimaal voor de helft bebouwd, maar ze mogen ook volledig worden bebouwd.

Collectieve voorzieningen

Kenmerkend voor BT A12 is een ruim aanbod aan collectieve voorzieningen. Zo beschikt het bedrijventerrein over collectieve warmte-koudeopslag (WKO) en een collectief blussysteem. Het hele terrein is voorzien van een glasvezelnetwerk. Er is ruim gelegenheid tot parkeren.

Parkmanagement

Op BT A12 bestaat het concept parkmanagement. Alle bedrijven worden bij vestiging direct lid van de Vereniging BT A12, de belangenorganisatie die het parkmanagement regelt.

Parkmanagement omvat een ruim aanbod aan diensten. Bedrijven profiteren van collectieve beveiliging (24-uursbewaking door middel van live registratie door camera’s, kentekenregistratie, actieve beveiliging), bebording en de aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Toplocatie

Vestiging op BT A12 Ede betekent vestiging in een groene en gezonde gemeente. De gemeente Ede biedt een gevarieerde woonomgeving, met woningen in de categorieën betaalbaar tot en met exclusief.

Een bezoek aan het Kröller-Möller Museum in het Nationale Park de Hoge Veluwe, een filmpje pakken in Nederlands beste bioscoop Cinemec, winkelen in het gezellige centrum van Ede, naar het theater in de Reehorst of Cultura, een hapje eten in één van de vele restaurants: Ede biedt volop mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.

< >